Ontdek onze

COLLECTIE
Hoofdkussen gelvezel

Hoofdkussen

Een hoofdkussen is natuurlijk nog maar het begin van je beddengoed. Natuurlijk heb je bij een bed ook een hoofdkussen nodig. Daarom hebben wij verschillende comfortabele kussens bekijk ze hier.

synthetisch dekbed verpakt in een draagtas liggend in een mand

Dekbed

In ons assortiment hebben we verschillende soorten en afmetingen dekbedden, bekijk hier snel wat we u allemaal kunnen bieden.

Dekbedovertrek

Een leuk dekbed maakt je boxspring compleet, omdat wij dat ook weten hebben wij een assortiment voor u met verschillende kwaliteiten en designs.

samengestelde boxspring met een zee achtergrond
Vol Boxspring Bladel
Boxspring foto met een closup van het bed met een zee achtergrond

Ontdek

Boxspring Wave v.a. €1759,-

Ons model Wave kan je samenstellen naar wens. De basis boxspring Wave is al vanaf 1759 euro verkrijgbaar. Je hebt een oneindig aantal mogelijkheden om jouw bed persoonlijk te maken. En we zorgen ervoor dat deze binnen 4 weken in jouw slaapkamer staat.

Er kan een keuze gemaakt worden tussen de hoofd- en voetborden, de afmeting en de stof om het af te werken. Wanneer de boxspring naar wens is, kan je hierbij het gepaste matras kiezen dat past bij jouw slaaphouding. Wat misschien nog wel het mooiste is van deze boxspring, is dat alles een vaste prijs heeft. Geen addertjes onder het gras gewoon een kwaliteit boxspring voor een eerlijke prijs.

Kijk bij boxspring Wave voor meer informatie.

logo-Vol-boxsprings-JPG-2

Markt 14

5531 Bladel

Noord-Brabant

 

– Betalen

– Bezorgen

– Retourneren

– Privacy

Woensdag 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10.00 – 20:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

VOL Boxsprings. Alle rechten voorbehouden.

Website gemaakt door Marketing to Grow