Dekbed

Verschillende soorten dekbedden hebben verschillende soorten eigenschappen. Net als bij ons overige beddengoed producten hebben we een selectie gemaakt van de meest gekozen producten.

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur, vandaar dat wij in ons assortiment hebben gekozen voor een dons dekbed en een dekbed met polyester vezel.

Diamant ganzendons dekbed:

Dit dekbed bestaat voor 90% aan ganzendons en 10% ganzen veren. Waarom moet je voor een dons dekbed gaan? De meeste mensen die er een proberen, zijn meteen verkocht. De soepele lichte structuur van een dons dekbed is een genot om onder te slapen, naast het comfort houdt het lichaamstemperatuur goed vast en voert het tegelijkertijd transpiratie vocht door en heb je een geweldige ventilatie.

Dit dekbed beschikt over warmte klassen 1 t/m 4. Door middel van drukknopjes is dit 4 seizoenen dekbed zelf samen te stellen. Het dekbed is te wassen op 40 graden en drogen kan door middel van de droogtrommel.Het dekbed is niet anti-allergisch.

Cley polyester vezel dekbed:

Dit dekbed is afgewerkt met een geweldig zachte perkal katoenen tijk, dit betekent dat de afwerking is geweven van heel fijn katoen waardoor het fijn aanvoelt en tegelijkertijd een stuk duurzamer wordt. Dit syntetische polyester dekbed met holle gesylliconiseerde polyester vezel is verkrijgbaar in 4-seizoenen of enkel. De eigenschappen van dit dekbed zijn dat het anti allergisch is en vooral de tijk hoes het werk doet om transpiratievocht te absorberen. Door regelmatig te wassen en goed te laten drogen, blijft het zijn warmte behouden en verlengt het de levensduur.