Matras

Niet iedereen is hetzelfde daarom is een matras persoonlijk. Een matras past bij jouw postuur, lengte en houding. Om ervoor te zorgen dat we het beste matras vinden dat bij jou past hebben we verschillende keuzes in ons assortiment.

Alle matrassen zijn uitsluitend gemaakt van gecertificeerd foam. Deze uitstekende ventilerende pocket matrassen maken jouw boxspring helemaal af.

Wij willen dat je lekker kunt slapen, vandaar dat al onze matrassen bestaan uit een 7 tal comfort zones met een standaard keus uit de onderstaande types.

  • Medium
  • Firm (stevig)
  • Extra firm (extra stevig)

7 zone matras

Wat wil dit nu eigenlijk zeggen?

Het matras is opgesplitst in verschillende delen (zones) zo heb je bijvoorbeeld op heup en schouder hoogte een zone met zachtere veren. Hierdoor kan op deze drukpunten het matras beter naar het lichaam vormen terwijl de tussenliggende zones de rest van het lichaam kunnen ondersteunen. Met als doel een rechte wervelkolom te behouden.  Naast de heup- en schouderzone hebben we nog zones bij de nek, hoofd, knieholte, kuit en voeten.

Matras afwerking

Aan de boven, onder en zijkanten van de pockets is het matras met onze gecertificeerde HR 45 foam bekleed, deze foam zorgt naast de juiste ondersteuning  ook voor de perfecte lucht doorstroming in het pocket matras.

Naast comfort zijn praktische puntjes nooit weg vandaar dat onze matrassen naast dat ze in de zelfde stof/leder zijn mee gestoffeerd als de boxspring afgewerkt met aan beide zijden een anti slip laag, zo blijft je matras beter op zijn plaats liggen.

Je hebt nu alle informatie die je nodig hebt om te kiezen voor een passend matras!
Maar wat past nu echt bij jou? Daar helpen we je graag bij!

We verwelkomen je graag op de Markt 14 in Bladel.