iDEAL

Wanneer kan ik met iDEAL betalen? – Bij ons kunt u altijd met iDEAL betalen, je vind de iDEAL betaalmogelijkheid bij het afronden van de bestelling

Hoe betaal ik met iDEAL? –In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met iDEAL. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.

Is mijn betaling gelukt? – Een betaling via iDEAL wordt meteen verwerkt. wanneer de betaling is geslaagd ontvangt u op het verstrekte mail adres een bevestiging, wanneer de betaling is mislukt ontvangt u ook hier een mail over.

Bancontact

Wanneer kan ik met Bancontact betalen? – Bij ons kunt u altijd met Bancontact betalen, je vind de Bancontact betaalmogelijkheid bij het afronden van de bestelling.

Hoe betaal ik met Bancontact? –In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met Bancontact. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.

Is mijn betaling gelukt? – Een betaling via Bancontact wordt meteen verwerkt. wanneer de betaling is geslaagd ontvangt u op het verstrekte mail adres een bevestiging, wanneer de betaling is mislukt ontvangt u ook hier een mail over.

PayPal

Wanneer kan ik met PayPal betalen? – Bij ons kunt u altijd met Paypal betalen, je vind de PayPal betaalmogelijkheid bij het afronden van de bestelling.

Hoe betaal ik met PayPal? –In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met Paypal. Je wordt doorgestuurd naar de omgeving van de vertrouwde omgeving van PayPal hier ziet u onze gegevens. vervolgens geeft u het mailadres op wat bij uw account hoort en wordt er gevraagd naar uw wachtwoord, zodra deze is ingevuld en u klikt op betalen heeft u de bestelling afgerond.

Is mijn betaling gelukt? – Een betaling via Paypal wordt meteen verwerkt. wanneer de betaling is geslaagd ontvangt u op het verstrekte mail adres een bevestiging, wanneer de betaling is mislukt ontvangt u ook hier een mail over.