Wat kost bezorgen bij ons?

De prijs wordt gebaseerd op het gewicht en het land van bestemming, wees maar niet bang dit staat bij onze producten vermeld.

Onze boxsprings worden gratis bij u bezorgd.

Hoe snel zijn jullie?

Wij streven er naar uw product binnen 3 werkdagen bij u te leveren, op producten die niet op voorraad zijn kan dit langer duren. Voor producten die u zelf samen stelt zoals boxsprings, hockers, matrassen en toppers geld een levertijd van 4 weken.

Oeps! ik heb mijn verkeerde adres opgegeven, wat nu?

Wij begrijpen dat shoppen in een webshop met slaapkamer benodigdheden je slaperig kan maken. Neem wanneer dit gebeurd even contact met ons op via mail of telefoon.

Wie komt mijn bestelling brengen?

Voor de kleinere pakketjes werken wij samen met Post NL, voor Belgiƫ is dit meestal Bpost. Heeft u een heel groot pakket of boxspring besteld? dan komen wij het gezellig persoonlijk afleveren.

Waar is mijn bestelling?

Ooit komt het voor dat er wat voorvalt bij de levering . Wanneer je een track & trace code hebt ontvangen kun je deze eerst checken, merken wij dat het beduidend later gaat worden zullen wij contact met u opnemen.

Ik mis iets?

Het kan ooit voorkomen dat we twee artikelen apart versturen en het het gescheiden wordt bezorgt, bekijk eerst beide track & trace codes. Wanneer het geval is dat u een onderdeel van het artikel mist verzoeken we u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. mail of telefoon