Ontdek onze

Hoofdborden
vlak hoofdbord voor een boxspring in het ligt grijs

Aard

Dit hoofdbord vormt de basis en is strak afgewerkt, het is 112 centimeter hoog en 10 centimeter dik.

antraciet hoofdbord met gladde uiteinden en een afgeronde bovenkant

Kepl

Een strak hoofdbord met een afgeronde bovenkant wat je boxspring net wat speelser maakt. 115 centimeter hoog en 12 centimeter dik.

hoofdbord met rand in het grijs

Miza

Hoofdbord Miza 20 geeft een strak en modern uiterlijk aan jouw boxspring, de hoogte bedraagt 112 centimeter en de dikte 12 centimeter.

rood hoofdbord in het rood met drie rijen knopen

Satu

Satu is een strak hoofdbord met drie horizontale rijen knopen, in combinatie met een eigen stof en kleur creëer je een unieke boxspring. Hoogte 112 centimeter dikte 12 centimeter.

hoofdbord voor boxspring met een rand van 5 centimeter rondom

Miza 5

De subtiele rand rondom het hoofdbord Miza 5 onderbreekt de strakke look maar maar behoud de rust in de kamer. Hoogte 112 centimeter en de dikte bedraagt 12 centimeter.

bruin hoofdbord met knopen en stiknaden

Merc

Naast dat hoofdbord Merc op 18 plaatsen blind is gebombardeerd, is het ook nog eens van stoere horizontale en verticale blinde stiksels voorzien. De hoogte bedraagt 112 centimeter en de dikte 12 centimeter.

wit hoofdbord met twee horizontale rijen knopen en stiknaden

Merc knopen

Hoofdbord Merc is stoer maar het kan nog stoerder, de naam zegt het al Merc knopen is op de gebombardeerde plaatsen voorzien van knopen voor een nog luxere uitstraling. 112 centimeter hoog en 12 centimeter dik.

hoofdbord voor een boxspring met verticale lijnen in het bruin

Coro

Verticale strepen door overlappende delen stoffering brengt net wat meer levendigheid in je slaapkamer. Ook hier is het hoofdbord weer 112 centimeter hoog en 12 centimeter dik.

wit hoofdbord met verticale strepen

Coro 100

Het is maar net wat je smaak is, zo heb je naar het standaard model Coro ook dit model Coro 100 met bredere vlakken. Hoogte 112 centimeter en 12 centimeter dik.

hoofdbord met vier knopen en grote vlakken in het beige

Mars

Wil je het simpel houden maar toch een gebombeerd hoofdbord? dan is dit hoofdbord met brede vlakken precies iets voor jou. 112 centimeter hoog een 12 centimeter dik.

gebombeerd hoofdbord met acht knopen in het bruin

Venu

Opvallende naden die horizontaal en verticaal over je hoofdbord lopen laten dit model Venu opvallen, je boxspring zal zeker een pronkstuk voor de slaapkamer worden! De hoogte is 112 centimeter en 12 centimeter dik

grijs boxspring hoofdbord met sticknaden en gebombeerd

Venu 20

Venu 20 is zoals zijn kleine broertje Venu ook voorzien van opvallende stiksels, alleen is dit model net wat meer aanwezig door de meerdere gebombardeerde punten en kleinere tussenliggende vlakken. hoogte 112 centimeter dikte 12 centimeter.

donker grijs hoofdbord met twee horizontale lijnen

Hubb 15

Houd je van een strak en moderne inrichting, Humb is het perfecte hoofdbord voor een slaapkamer die echt van deze tijd is. Een hoogte van 112 centimeter en 12 centimeter dik.

zwart boxspring hoofdbord met twee horizontale lijnen

Hubb

Wil je toch de horizontale strepen net wat verder uit elkaar hebben? Dit klassieke model van de Humb heeft het, perfect voor wanneer je een wat lager model boxspring hebt. Hoogte 112 centimeter en dikte 12 centimeter.

groen hoofdbord voor boxspring in de vorm van een kussen en met bombering

Halo

Hal(l)o! Ja het staat er bijna, je kunt wel stellen dat het design van dit hoofdbord afwijkt van de rest. Het zachte kussenvormige uiterlijk met de gebombeerde punten geeft een gemoedelijke trendy uitstraling aan je boxspring.

bruin boxspring hoofdbord met knopen en een uitstekende rand

Upsi

Heb je graag een landelijke stijl, het model Upsi heeft naast de vierkante vorm met knopen op de randen ook een open naad zoals ze dat noemen. Hoogte 112 centimeter en 12 centimeter dikte.

bruin hoofdbord met ruit vlakken gebombeerd

Puls

Ruiten patroon met open naden wat betekent dat hier het wat meer stof mee is gepakt zodat het naar buiten komt, hoofdbord Puls is ook gebombeerd voor een extra chique uiterlijk. De hoogte is 112 centimeter en 12 centimeter dik.

wit hoofdbord met ruiten en gebombeerd met knopen

Puls 200

Voor een nog net wat klassieker uiterlijk heeft dit model puls 200 nog eens knopen bij de gebombeerde punten. Hoogte 112 centimeter en een dikte van 12 centimeter.

grijs gebogen hoofdbord

Jupi

Onder aan de lijst maar een waar we zeker niet omheen kunnen, dit gebogen hoofdbord Jupi is echt uniek! Hoogte 112 centimeter en dikte verlopend.

samengestelde boxspring met een zee achtergrond
Vol Boxspring Bladel
Boxspring foto met een closup van het bed met een zee achtergrond

Ontdek

Boxspring Wave v.a. €1549,-

Ons model Wave kan je samenstellen naar wens. De basis boxspring Wave is al vanaf 1549 euro verkrijgbaar. Je hebt een oneindig aantal mogelijkheden om jouw bed persoonlijk te maken. En we zorgen ervoor dat deze binnen 4 weken in jouw slaapkamer staat.

Er kan een keuze gemaakt worden tussen de hoofd- en voetborden, de afmeting en de stof om het af te werken. Wanneer de boxspring naar wens is, kan je hierbij het gepaste matras kiezen dat past bij jouw slaaphouding. Wat misschien nog wel het mooiste is van deze boxspring, is dat alles een vaste prijs heeft. Geen addertjes onder het gras gewoon een kwaliteit boxspring voor een eerlijke prijs.

Kijk bij boxspring Wave voor meer informatie.

logo website VOL boxsprings2 (1)

Markt 14

5531 Bladel

Noord-Brabant

 

– Betalen

– Bezorgen

– Retourneren

– Privacy

Woensdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10.00 – 20:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

VOL Boxsprings. Alle rechten voorbehouden.

Website gemaakt door Marketing to Grow