Zijaanzicht van een bed in de showroom bladel, in een lichte kleur met een samengevoegde box en matras
schuin aanzicht van een boxspring waarbij het matras en de box ineen zijn omvangen

Anders en elektrisch

Dit model Dune is anders door dat de onderbox en het pocket matras een geheel zijn. Op zoek naar een lekker hoge boxspring die net anders is, dan is de Dune boxspring iets voor jou! Lekker op je gemak tv kijken of een boek lezen door het hoofdeind met de wireless afstandbediening omhoog te laten komen, of misschien toch even de beentjes de lucht in, het kan allemaal.

Zoek een stof die bij jouw kamer past en combineer dit met de juiste poten, hoofdbord en voetenbord zo creëer je jouw unieke boxspring. Wij helpen je met het samenstellen van de perfecte combinatie van pocket matras type en topper. Tussen de vele combinaties die wij standaard kunnen bieden zal altijd de juiste zitten, waar je geweldig op zal slapen.

Kom gezellig langs om te kijken en probeer wat bij jou past. Allemaal een verschillende smaak? Ook daar vinden we een oplossing voor.

Boxspring samenstellen

Weten waar je aan toe bent bij het kopen van een bed is altijd prettig, daarom is een boxspring samenstellen bij VOL Boxsprings voor een vaste prijs ongeacht de combinatie altijd de beste keuze. Omdat elke boxspring persoonlijk is, creëer je jouw unieke boxspring door het groot scala aan mogelijkheden en opties die wij als beddenzaak kunnen bieden.

Je maakt zelf de keuzes voor jouw persoonlijke boxspring:

  • De afmeting van het bed zodat alles precies past
  • Het leder of stof om jouw bed uniek te maken
  • De kleur van jouw boxspring (bekijk stoffen)
  • Jouw unieke hoofdbord passend bij jouw boxspring (bekijk ze hier)
  • De poten passend bij de door jouw gekozen uitstraling (bekijk poten)
  • Het matras dat past bij jouw houding
  • De matras topper om het geheel af te maken

Prijs electro €3199,-

Tot morgen!

Luxe matrassen

Niet iedereen is hetzelfde en daarom zorgen we voor een matras dat perfect bij jou aansluit. Een matras dat past bij jouw postuur, lengte en houding. Om ervoor te zorgen dat we het beste matras vinden dat aansluit op jouw wensen, hebben we een ruim keuze in ons assortiment.

Alle matrassen zijn uitsluitend gemaakt van gecertificeerd foam. Onze uitstekende ventilerende pocket matrassen maken jouw boxspring helemaal af.

Wij willen dat je lekker kunt slapen, vandaar dat al onze matrassen bestaan uit een 7 tal comfort zones met een standaard keus uit de onderstaande types.

  • Medium
  • Firm (stevig)
  • Extra firm (extra stevig)

Op zoek naar jouw perfecte mastras kijk dan bij onze matrassen.

Persoonlijke toppers

Een topper die ook wel dekmatras wordt genoemd, kan uit verschillende schuimen bestaan. VOL Boxsprings maakt een selectie tussen de meest verkochte toppers zodat het makkelijker wordt om een perfecte combinatie te maken tussen jouw persoonlijke topper en matras.

Elk materiaal waar onze toppers van worden gemaakt, heeft zijn eigen kenmerken. De keuze is reuze daarom leggen wij dit graag verder toe in onze winkel.

De binnen- en buitenkant van onze toppers zijn afgewerkt met een 3 zijden afritsbare antiallergische dubbeldoek, gemaakt van tijk en dacron. De voordelen hiervan leggen wij uit op onze pagina over toppers.

Op zoek naar jouw persoonlijke topper kijk dan bij onze toppers.