boxspring in een showroom in de kempen in een grijze skai leer stof
boxspring in de kleur antraciet met een hoge box

Vol energie

Is waar je gegarandeerd mee opstaat na een nacht in dit model ‘Street’, de stevig robuuste box met daarin verwerkte pocketvering zorgt voor optimale stabiliteit en ondersteuning die bijdraagt aan de rust voor het gehele lichaam. Naast de voordelen van de boxspring zorgen wij ervoor dat je heerlijk kan kan weg dromen op de voor jou perfecte combinatie keus uit verschillende matrassen en toppers. Deze boxspring zal een upgrade zijn voor de gehele slaapkamer. De keuze tussen meerdere designs hoofd- en voetborden. Welke ook geplaatst kunnen worden zodat je ze kan laten uitsteken aan de zijden hier wordt jouw eigen unieke uitstraling gecreëerd.

Heb je er nog geen beeld bij hoe dit past binnen jouw slaapkamer?
Kom het bekijken in onze te Bladel.

Boxspring samenstellen

Weten waar je aan toe bent bij het kopen van een bed is altijd prettig, daarom is een boxspring samenstellen bij VOL Boxsprings voor een vaste prijs ongeacht de combinatie altijd de beste keuze. Omdat elke boxspring persoonlijk is, creëer je jouw unieke boxspring door het groot scala aan mogelijkheden en opties die wij als beddenzaak kunnen bieden.

Je maakt zelf de keuzes voor jouw persoonlijke boxspring:

  • De afmeting van het bed zodat alles precies past
  • Het leder of stof om jouw bed uniek te maken
  • De kleur van jouw boxspring (bekijk stoffen)
  • Jouw unieke hoofdbord passend bij jouw boxspring (bekijk ze hier)
  • De poten passend bij de door jouw gekozen uitstraling (bekijk poten)
  • Het matras dat past bij jouw houding
  • De luxe matras topper naar uw comfort.

Prijs vlak €2499,-

Welterusten!

Luxe matrassen

Niet iedereen is hetzelfde en daarom zorgen we voor een matras dat perfect bij jou aansluit. Een matras dat past bij jouw postuur, lengte en houding. Om ervoor te zorgen dat we het beste matras vinden dat aansluit op jouw wensen, hebben we een ruim keuze in ons assortiment.

Alle matrassen zijn uitsluitend gemaakt van gecertificeerd foam. Onze uitstekende ventilerende pocket matrassen maken jouw boxspring helemaal af.

Wij willen dat je lekker kunt slapen, vandaar dat al onze matrassen bestaan uit een 7 tal comfort zones met een standaard keus uit de onderstaande types.

  • Medium
  • Firm (stevig)
  • Extra firm (extra stevig)

Op zoek naar jouw perfecte mastras kijk dan bij onze matrassen.

Persoonlijke toppers

Een topper die ook wel dekmatras wordt genoemd, kan uit verschillende schuimen bestaan. VOL Boxsprings maakt een selectie tussen de meest verkochte toppers zodat het makkelijker wordt om een perfecte combinatie te maken tussen jouw persoonlijke topper en matras.

Elk materiaal waar onze toppers van worden gemaakt, heeft zijn eigen kenmerken. De keuze is reuze daarom leggen wij dit graag verder toe in onze winkel.

De binnen- en buitenkant van onze toppers zijn afgewerkt met een 3 zijden afritsbare antiallergische dubbeldoek, gemaakt van tijk en dacron. De voordelen hiervan leggen wij uit op onze pagina over toppers.

Op zoek naar jouw persoonlijke topper kijk dan bij onze toppers.