samengestelde boxspring met een zee achtergrond
Boxspring foto met een closup van het bed met een zee achtergrond

Meer dan alleen slaapcomfort

Slaapcomfort staat bij ons op nummer een maar met het model ‘Twenty Electro’ gaan we verder dan dat. Deze elektrische boxspring kun je zo afstellen dat hij de perfecte houding aanneemt voor bijvoorbeeld tv kijken, maar ook kan deze hulp bieden bij het makkelijk uit bed stappen.

Het hoofd en/of voeten gedeelte kun je gemakkelijk omhoog brengen door het eenvoudig indrukken van 2 knoppen! Wat wil je nog meer? Bij een tweepersoons boxspring zijn beide liggedeeltes afzonderlijk af te stellen. Last van vervelende matrassen die constant verschuiven? Omdat onze pocket matrassen en geveerde onderboxen zijn afgewerkt met anti slip, is dit bij ons niet het geval.

Net als ons vlak model is deze elektrische boxspring ‘twenty’ ook geheel naar je eigen wensen samen te stellen, matras, afmeting, hoofdbord, voetenbord, pooten en ga zo maar door. Het meest voordelige is misschien nog wel dat de prijs vaststaat ongeacht je keuze. Een boxspring samenstellen in onze showroom onder het genot van een lekker bakje koffie en het juiste advies, of misschien toch al even online de opties bekijken? Alles is mogelijk.

Boxspring samenstellen

Weten waar je aan toe bent bij het kopen van een bed is altijd prettig, daarom is een boxspring samenstellen bij VOL Boxsprings voor een vaste prijs ongeacht de combinatie altijd de beste keuze. Omdat elke boxspring persoonlijk is, creëer je jouw unieke boxspring door het groot scala aan mogelijkheden en opties die wij als beddenzaak kunnen bieden.

Je maakt zelf de keuzes voor jouw persoonlijke boxspring:

  • De afmeting van het bed zodat alles precies past
  • Het leder of stof om jouw bed uniek te maken
  • De kleur van jouw boxspring (bekijk stoffen)
  • Jouw unieke hoofdbord passend bij jouw boxspring (bekijk ze hier)
  • De poten passend bij de door jouw gekozen uitstraling (bekijk poten)
  • Het matras dat past bij jouw houding
  • De matras topper om het geheel af te maken

Prijs electro €2499,- 

Slaap lekker!

Luxe matrassen

Niet iedereen is hetzelfde en daarom zorgen we voor een matras dat perfect bij jou aansluit. Een matras dat past bij jouw postuur, lengte en houding. Om ervoor te zorgen dat we het beste matras vinden dat aansluit op jouw wensen, hebben we een ruim keuze in ons assortiment.

Alle matrassen zijn uitsluitend gemaakt van gecertificeerd foam. Onze uitstekende ventilerende pocket matrassen maken jouw boxspring helemaal af.

Wij willen dat je lekker kunt slapen, vandaar dat al onze matrassen bestaan uit een 7 tal comfort zones met een standaard keus uit de onderstaande types.

  • Medium
  • Firm (stevig)
  • Extra firm (extra stevig)

Op zoek naar jouw perfecte mastras kijk dan bij onze matrassen.

Persoonlijke toppers

Een topper die ook wel dekmatras wordt genoemd, kan uit verschillende schuimen bestaan. VOL Boxsprings maakt een selectie tussen de meest verkochte toppers zodat het makkelijker wordt om een perfecte combinatie te maken tussen jouw persoonlijke topper en matras.

Elk materiaal waar onze toppers van worden gemaakt, heeft zijn eigen kenmerken. De keuze is reuze daarom leggen wij dit graag verder toe in onze winkel.

De binnen- en buitenkant van onze toppers zijn afgewerkt met een 3 zijden afritsbare antiallergische dubbeldoek, gemaakt van tijk en dacron. De voordelen hiervan leggen wij uit op onze pagina over toppers.

Op zoek naar jouw persoonlijke topper kijk dan bij onze toppers.