Ontdek onze

Pootjes
Boxspring pootje van glimmend metaal

Metaal 4.0

Deze poot ´Metaal 4.0´ geeft een modern afgewerkt uiterlijk aan uw boxspring, hierdoor komt uw boxspring geheel tot zijn recht in de slaapkamer.

Chrome boxspring poot van metaal

Metaal 3.0

Vrijwel vergelijkbaar met model 4.0 is deze Metaal 3.0, al lijkt dit model exact het zelfde dit exemplaar heeft een mooie opstaande rand. De rand is na montage aan de zijkanten van de onderbox te zien.

Boxspring hoekppot van metaal

Metaal 2.0

Deze boxspring poot ´metaal 2.0´ is opvallende maar elegant op het zelfde moment, een fijn opstaand randje aan de zijden van de hoek brengt die mooie exclusieve look met zich me.

vierkante metalen boxspring poot

Metaal 1.0

Een robuuste metalen poot voor uw boxspring bed, zo is deze poot ´Metaal 1.0´ gerust weg te zetten. De stevige poot valt goed op onder uw boxspring en is daardoor duidelijk aanwezig.

Zwarte houten hoekpoot voor boxspring bedden

Hout L zwart

Houd je van een boxspring die niet al te hoog op je poten staat? Deze zwart houten L poten zijn 8 centimeter hoog, hierdoor krijg je een zwevend effect en blijft de aandacht ook nog bij de boxspring zelf.

houten L boxspring poot zilver

Hout L zilver

Het zilveren broertje van de Houten L poot zwart, dat is deze ´Hout L zilver´. Uiteraard het zelfde effect onder uw bed maar dan in een ander tintje.

houten boxspring blokpoot in het zwart

Hout blok zwart

Zie je liever hout in je slaapkamer? Deze zwarte blokpoten zijn hoog en super makkelijk te monteren, even met de hand onder in uw boxspring draaien en klaar!

Houten blok poot zilver

Houten blok zilver

Ook voor de liefhebbers van zilver hebben we deze blokpoten ´Hout blok zilver´, ooit net wat leuker onder bijvoorbeeld een zwarte onderbox.

ronde boxspring poot van hout

Hout rond zwart

Ronde basic poten maar dan in het hout, dat geeft net wat meer klasse aan je boxspring.

plastic boxspring poten basic

Basic

Deze basic poten zullen standaard onder uw boxspring komen wanneer u geen voorkeur geeft, basic maar gewoon goed en stevig.

samengestelde boxspring met een zee achtergrond
Vol Boxspring Bladel
Boxspring foto met een closup van het bed met een zee achtergrond

Ontdek

Boxspring Wave v.a. €1549,-

Ons model Wave kan je samenstellen naar wens. De basis boxspring Wave is al vanaf 1549 euro verkrijgbaar. Je hebt een oneindig aantal mogelijkheden om jouw bed persoonlijk te maken. En we zorgen ervoor dat deze binnen 4 weken in jouw slaapkamer staat.

Er kan een keuze gemaakt worden tussen de hoofd- en voetborden, de afmeting en de stof om het af te werken. Wanneer de boxspring naar wens is, kan je hierbij het gepaste matras kiezen dat past bij jouw slaaphouding. Wat misschien nog wel het mooiste is van deze boxspring, is dat alles een vaste prijs heeft. Geen addertjes onder het gras gewoon een kwaliteit boxspring voor een eerlijke prijs.

Kijk bij boxspring Wave voor meer informatie.

logo website VOL boxsprings2 (1)

Markt 14

5531 Bladel

Noord-Brabant

 

– Betalen

– Bezorgen

– Retourneren

– Privacy

Woensdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10.00 – 20:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

VOL Boxsprings. Alle rechten voorbehouden.

Website gemaakt door Marketing to Grow