Het perfecte matras voor jou!

Niet iedereen is hetzelfde daarom heb je bij ons verschillende matras keuzes, omdat wij naar kwaliteit streven werken wij uitsluitend met gecertificeerde foam, stoffen en de zo geheten uitstekend ventilerende 7 zone pocket matrassen in onze VOL Boxspring bedden.

Matras types

Wij willen dat je lekker kunt slapen, vandaar dat al onze matrassen bestaan uit een 7 tal comfort zones met een standaard keus uit de onderstaande types.

  • Medium (middel)
  • Firm (stevig)
  • Extra firm (extra stevig)

Medium en Firm bestaan uit 300 apart verpakte veren per vierkante meter. Het Firm pocket matras voelt steviger aan als het Medium omdat de veren zijn opgebouwd uit een dikkere roest vrij stalen draad. Natuurlijk hebben we ook nog het Extra firm matras deze bestaat uit wel 500 veren per vierkante meter wat zorgt voor een extra stevig gevoel. Harder wil niet altijd zeggen beter. Vraag om advies dan zorgen wij voor het perfecte matras.

Het perfecte matras vinden?

Afwerking van het matras

Het matras is op gesplitst in verschillende delen (zones) zo heb je op voet heup, schouder en hoofdhoogte een zone met zachtere veren. Deze zorgen voor ontspanning van het lichaam. De tussen liggende zones zorgen ervoor dat de wervelkolom goed ondersteunt wordt. Wij adviseren u graag om ervoor te zorgen dat het matras wat u kiest, ook echt bij u past.

Aan de boven, onder en zijkanten van de pockets is het matras rondom met onze gecertificeerde HR 37 foam bekleed. Deze foam zorgt naast de juiste ondersteuning ook voor de perfecte lucht doorstroming in het pocket matras. Om het af te maken hebben onze matrassen anti slip. Zo weet je zeker dat jouw matras op zijn plaats blijft liggen.

Wat past nu precies bij jou?

Wij helpen je graag verder, neem contact op of kom langs bij onze showroom in Bladel.