Het is alweer enige tijd geleden dat we een slaapkamer hebben uitgelicht. Omdat we deze boxspring niet aan jullie voorbij konden laten gaan hebben we er hieronder een klein stukje over geschreven.

Deze klanten wisten precies wat voor een bed je voor ogen hadden, wat natuurlijk gemakkelijk is in grote lijnen. Naast de looks van de boxspring moest er eerst gekeken worden naar het belangrijkste, de ondersteuning en het matras. Na eerst even rond de tafel te hebben gezeten met de klanten en navraag te hebben gedaan naar aandachtspunten zoals eventuele lichamelijke klachten, lichaamstemperaturen en de voorkeur van de klant zijn we op ons testbed aan de slag gegaan met verschillende combinaties. Uiteindelijk hebben we voor de klant de perfecte combinatie gevonden die voldeed aan de juiste ondersteuning en comfort.

´kingsize´

Teug komend bij de looks die deze boxspring moest krijgen. Deze vielen een beetje buiten ons standaard straatje als we het hebben over afmeting. Buiten ons standaard straatje betekent natuurlijk niet dat we dit niet kunnen maken, de uitdaging van een boxspring met een afmeting van 200×210 centimeter vinden wij juist een mooie. Als we praten over onze gangbare boxspring afmetingen spreken we over een breedte van 140,160 of 180 centimeter met een lengte van 200,210 od 220 centimeter.

Deze zogeheten ´kingsize´ boxspring zou met de 30 centimeter hoge boxen (model Street) helemaal het middelpunt van de slaapkamer worden, en dat is zeker gelukt! Hier heeft de chique velvet of velours stoffering Adore Darkgrey ook zeker zijn steentje aan bijgedragen.

Een velvet bed is heel gemakkelijk in onderhoud, een keer in de zoveel tijd een keer stofzuigen en thats it. Wat vooral fijn is aan velours dat het geen vocht absorbeert, zo ontstaan er vrijwel geen vlekken in de stof.

We zijn bijna compleet maar mogen zeker de volgende twee punten niet vergeten. Mat zwart is al enige tijd een goed lopende trend waar ook wij in de beddenbranche in meegaan. De metalen blokpoten zijn voorzien van een mat zwarte afwerking om het geheel bij elkaar aan te laten sluiten. Op de foto zelf is het misschien niet goed te zien. Toch is de bovenkant van het hoofdbord afgerond wat net wat chiquer oogt en minder stof zichtbaar maakt.

Benieuwd geworden naar onze boxsprings? Bekijk hier boxspring Street, natuurlijk bent u altijd welkom in onze showroom te Bladel voor advies en de mogelijkheden.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment